Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το Πανεπιστήμιο Κρήτης | Π.Τ.Δ.Ε| Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α στο Ηράκλειο Κρήτης

Εκτύπωση E-mail

Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και  το Πανεπιστήμιο Κρήτης | Π.Τ.Δ.Ε| Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α  στο Ηράκλειο Κρήτης

Το Σαββατοκύριακο 28  & 29 Μαΐου 2022  και ώρες 16:00 – 21:00 (Σάββατο) και 09:30 – 13:30 (Κυριακή), «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης |Π.Τ.Δ.Ε| Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α,* διοργανώνει Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο Ηράκλειο Κρήτης (Πλατεία Ελευθερίας, μπροστά στην Περιφέρεια Κρήτης), με στόχο την πρόληψη, αλλά και την αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν τα παιδιά.
Δήλωση συμμετοχή  στο link: https://bit.ly/382hby4

Η δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στο Ηράκλειο εντάσσεται στις ευρύτερες δράσεις πρόληψης για μικρούς και μεγάλους που θα υλοποιήσει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε πολλαπλούς προορισμούς της Κρήτης, στην περίοδο 28/5-9/6,  στο πλαίσιο και με έναυσμα το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο eLearning – eCreativity που θα υλοποιηθεί στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου 2022, σε συνδιοργάνωση του Εργαστηρίου Προηγμένων Μαθησιακών Τεχνολογιών στην Δια Βίου και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση [Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α], του ΕΔΥΤΕ (GRNET) και του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η δράση διοργανώνεται σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, με τη στήριξη του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας – Ε.ΚΕ.Α., και υλοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, με το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου και με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου - ΠΑΓΝΗ και υπό την Αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου. Η δράση υλοποιείται επιπλέον με την στήριξη των Μινωικών Γραμμών, του Ξενοδοχείου Galaxy Hotel και της εταιρείας Νova Απολυμαντική.
Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στον «ΟΔΥΣΣΕΑ», το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων κανόνων για τη διασφάλιση της ομαλής και ασφαλούς διεξαγωγής της δράσης. Στον ίδιο χώρο θα λειτουργήσει bazaar ενίσχυσης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με το κινητό τρέιλερ Στήριξης και Ενημέρωσης, καθώς επίσης θα υλοποιηθεί δράση δημιουργικής απασχόλησης των μικρών φίλων του Οργανισμού που θα μας επισκεφτούν.

 

* Το Εργαστήριο Προηγμένων Μαθησιακών Τεχνολογιών στην Δια Βίου και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση (Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α) είναι ενταγμένο στο ΚΕΜΕ-ΠΚ.