Κοινές Δράσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης | Π.Τ.Δ.Ε | Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α, με το Χαμόγελο του Παιδιού

Εκτύπωση E-mail
Κοινές Δράσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης | Π.Τ.Δ.Ε | Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α*,
με το Χαμόγελο του Παιδιού,
και το Κινητό Εργαστήριο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ»,
στο πλαίσιο του 3ου Πανελληνίου Συνεδρίου: eLearning -eCreativity
www.edivea.org

Poster


      - Ηράκλειο, Πλατεία Ελευθερίας,28 & 29/5:Εθελοντική Αιμοδοσία, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, με το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου και με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου - ΠΑΓΝΗ και υπό την Αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου.

     - Αρκαλοχώρι, Εκθεσιακό Κέντρο, 30/5: Εκπαιδευτικές δράσεις, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και υπό την Αιγίδα του Δήμου Μίνωα Πεδιάδας.             

      - Ρέθυμνο, Πανεπιστημιούπολη, Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε  1-4/6: Εκπαιδευτικές δράσεις σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, την Περιφέρεια Κρήτης και υπό την Αιγίδα του Δήμου Ρεθύμνου.                 

     - Αγ. Νικόλαος, Λιμάνι 6/6: Εκπαιδευτικές δράσεις, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, υπό την Αιγίδα του Δήμου Αγ.Νικολάου.

    -  Ιεράπετρα, Κεντρική Πλατεία, 7/6:  Εκπαιδευτικές δράσεις, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, υπό την Αιγίδα του Δήμου Ιεράπετρας.                    

    - Σητεία, Περιηγητική Λέσχη, 8/6  Εθελοντική Αιμοδοσία & 9/6 Εκπαιδευτικές δράσεις, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, υπό την Αιγίδα του Δήμου Σητείας. 

 

*To Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α. είναι ενταγμένο στο ΚΕΜΕ-ΠΚ.

  Χαμογελο Εργαστηρια Κρήτη

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Μαϊος 2022 10:45