Διακρίσεις

Εκτύπωση E-mail

5_EKAEKE.png

To Βραβείο Bravo Sustainability Awards 2022 απέσπασε η Περιφέρεια Κρήτης για το «Μηχανισμό χαρτογράφησης (mapping) κοινωνικών υπηρεσιών, αναγκών και θυλάκων τοπικής αποστέρησης για τη χάραξη πολιτικών κοινωνικής ένταξης στην Περιφέρεια Κρήτης», του Περιφερειακού Παρατηρητηρίου Κοινωνικής Ένταξης σε συνεργασία με το Εργαστήριο Κοινωνικής Ανάλυσης και Εφαρμοσμένης Κοινωνικής Έρευνας* του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

18_logo_en.JPG

Η Ελληνική Νευροψυχολογική Εταιρεία κατόπιν αξιολόγησης του έργου τους, επέλεξε τις Ευγενία Γκιντώνη και Χρυσούλα Ζουραράκη, υποψήφιοι διδάκτορες του Εργαστηρίου Νευροψυχολογίας* του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, με επιβλέπουσα την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια κα. Στέλλα Γιακουμάκη προκειμένου να συμμετέχουν στο 5th Neuropsychology School, που διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Εταιρειών Νευροψυχολογίας (Federation of the European Societies of Neuropsychology – FESN). Το 5th Neuropsychology School θα διεξαχθεί στο Βερολίνο από 22 έως 25 Αυγούστου και θα συμμετέχουν 60 υποψήφιοι διδάκτορες, μεταδιδάκτορες και κλινικοί ιατροί από όλες τις εθνικές νευροψυχολογικές εταιρίες που αποτελούν μέλη της FESN.

 

*Το Εργαστήριο Κοινωνικής Ανάλυσης και Εφαρμοσμένης Κοινωνικής Έρευνας καθώς και το Εργαστήριο Νευροψυχολογίας είναι ενταγμένα στο ΚΕΜΕ-ΠΚ.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 13:23