Εφαρμογή της πρότασης του Καθηγητή Χρ. Λιονή για τον κορωνοϊό

Εκτύπωση E-mail

Παρακαλούμε δείτε τα παρακάτω άρθρα του τοπικού Τύπου σχετικά με την εφαρμογή της πρότασης του Καθηγητή κ. Χρήστο Λιονή, για «κατ’ οίκον» διαχείριση των περιστατικών του κορωνοϊού.

Βρείτε επίσης το κείμενο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων σε θέματα επενδύσεων στον χώρο της υγείας, σχετικά με τη σημασία της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης και συνεργασίας ως απάντηση στο COVID-19.

Ο κος Χρήστος Λιονής, Καθηγητής Γενικής Ιατρικής και Πρωτοβάθµιας Φροντίδας Υγείας της Ιατρικής Σχολής, είναι Διευθυντής της συνεργαζόμενης με το ΚΕΜΕ Μονάδας Αγωγής Υγείας της Κλινικής Κοινωνικής και Οικογενειακής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι επίσης  µέλος της 15µελούς Επιτροπής (Expert Panel) της Γενικής Διεύθυνσης για την Υγεία και την Ασφάλεια των Τροφίµων (Directorate General for Health and Food Safety) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία έχει την ευθύνη της επένδυσης και της χάραξης της πολιτικής στην υγεία.

Το «αποτύπωμα» του κορωνοΐού στην Κρήτη - Ο Καθηγητής Ιατρικής του Π.Κ. Χ. Λιονής μιλάει για τα συμπτώματα, τα δεδομένα και τις εκτιμήσεις της επιστημονικής κοινότητας

Εφαρμόζεται η πρόταση του Χρήστου Λιονή για «κατ’ οίκον» διαχείριση των περιστατικών - Πρόταση και για εθελοντές γιατρούς που θα συνοδεύουν τα συνεργεία

Saving lives by European solidarity and cooperation in response to COVID-19