Ερευνητικά Σεμινάρια Ιατρικής Σχολής ΠΚ - ΙΤΕ - ΚΕΜΕ-ΠΚ | Νέα Δράση

Εκτύπωση E-mail
(0 ψήφοι)

Ερευνητικά Σεμινάρια Ιατρικής Σχολής ΠΚ - ΙΤΕ - ΚΕΜΕ-ΠΚ

Σκοπός των Ερευνητικών Σεμιναρίων είναι να προάγουν τη σύγχρονη γνώση, την ανταλλαγή ιδεών και την επιστημονική συνεργασία στο πεδίο της Μεταφραστικής και Κλινικής Ιατρικής, μεταξύ των Ερευνητών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης (ΠΚ), του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας και του Κέντρου Ερευνών και Μελετών για τις Ανθρωπιστικές, Κοινωνικές και Επιστήμες Αγωγής του ΠΚ. 

Ημέρα & ώρα: Τετάρτες (εβδομαδιαία), ώρα 3 – 4 μμ
Συμμετοχή: Ερευνητές από τους Τομείς της Ιατρικής Σχολής-ΠΚ, το ΙΤΕ, το ΚΕΜΕ-ΠΚ
Πληροφορίες: κ. Αθηνά Γαργανουράκη, Γραμματέας της Επιτροπής Ακαδημαϊκής Διασύνδεσης, Ιατρική Σχολή ΠΚ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Πρόγραμμα για το έτος 2021

Posters

03/03: Christos Tsatsanis, " Regulation of inflammatory responses:" Regulation of inflammatory responses:the role of insulin signalling”

24/02: Βασίλης Αράπογλου, "Χαρτογράφηση της τοπικής πολλαπλής αποστέρησης και επισφάλειας- δυνατότητες κι εφαρμογές για την χάραξη πολιτικών υγείας και την αντιμετώπιση της πανδημίας”

17/02: George Bertsias, “Clinical phenotypes and molecular immune-pathogenesis of systemic lupus erythematosus”

10/02: Ioanna Tsiligianni, "Real life studies in primary care and public health”

03/02: I. Charalampopoulos, "Neurotrophins and their receptors in Regenerative Neuropharmacology: from developing novel neurogenic compounds to brain-on-a-chip platforms”.

27/01: P. Verginis, "From the clinic to the lab: investigating mechanisms of response and resistance to cancer immunotherapy”

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 10:45