Νέα Ιστοσελίδα Ερευνητικού Προγράμματος «Παλαιολιθική Λέσβος»

Εκτύπωση E-mail

Το Ερευνητικό Πρόγραμμα «Παλαιολιθική Λέσβος»*, της ΕΥ Νένας Γαλανίδου, με χαρά σας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της νέας δίγλωσσης ιστοσελίδας https://www.palaeolithiclesbos.org/.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα και να μάθετε για το αντικείμενο του έργου και για την τοποθεσία Ροδαφνίδια, να διαβάσετε για την ιστορία της έρευνας και τις εργασίες πεδίου, για τη Γεωλογία – Στρωματογραφία – Παλαιογεωγραφία, για τη Χρονολόγηση της αρχαιολογικής θέσης και για τα αρχαιολογικά ευρήματα. Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για τα Συνέδρια - Σεμινάρια που έχουν διοργανωθεί και για τις δημοσιεύσεις που προήλθαν από το πρόγραμμα ή είναι σχετικές με το πρόγραμμα, να γνωρίσετε τα μέλη της Ομάδας Εργασίας, να βρείτε πλούσιο οπτικοακουαστικό υλικό και να ανακαλύψετε ενότητες σχετικές με την αρχαιολογική εκπαίδευση, τη δημόσια αρχαιολογία και πολλά ακόμη θέματα.

* Το Ερευνητικό Έργο «Παλαιολιθική Λέσβος», με Επιστημονικά Υπεύθυνη την κ. Νένα Γαλανίδου, Καθηγήτρια Προϊστορικής Αρχαιολογίας του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας,  είναι ενταγμένο στο ΚΕΜΕ-ΠΚ.