Περιφερειακός Μηχανισμός Παρακολούθησης της Αγοράς Εργασίας: ευρήματα για την οικονομία και την ανεργία στην Κρήτη | Ραδιοφωνική συνέντευξη Καθ. Ν. Παπαδάκη

Εκτύπωση E-mail

Ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να διαβάσετε άρθρο του Τύπου σχετικά με τη ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον Team FM 102, ο Καθ. Νίκος Παπαδάκης, Αναπλ. Διευθυντής του ΚΕΜΕ-ΠΚ, με θέμα τα ευρήματα της πρόσφατης έρευνας για την οικονομία και την ανεργία στην Κρήτη από τον «Περιφερειακό Μηχανισμό Παρακολούθησης της Αγοράς Εργασίας»*:

«Κλειδί» για την επόμενη ημέρα ο ερευνητικά εδραιωμένος στρατηγικός σχεδιασμός πόρων (Πηγή: goodnet.gr, όπως δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ,  8/4/2021, Αρ. Φύλου: 20593)

 

*  Ο «Περιφερειακός Μηχανισμός Παρακολούθησης της Αγοράς Εργασίας» αποτελεί καινοτόμο πανελλαδικά πρόγραμμα, το οποίο υποστηρίζει την Περιφέρεια στη διαμόρφωση πολιτικών απασχόλησης και επαγγελματικής κατάρτισης, αλλά και στη διατύπωση κατευθύνσεων για την εξειδίκευση των δράσεων ενίσχυσης της απασχόλησης του ΕΣΠΑ 2014-2020, από το οποίο χρηματοδοτείται. Η υλοποίησης του Μηχανισμού από πλευράς Πανεπιστημίου Κρήτης γίνεται μέσω της ενταγμένης στο ΚΕΜΕ Μονάδας Ερευνών Αγοράς και Επιχειρηματικότητας. 

Ομάδα Διοίκησης Έργου

  • Μιχάλη Ταρουδάκη, Καθηγητή Τμήματος Μαθηματικών Πανεπιστημίου Κρήτης, Ε.Υ. Έργου
  • Βαγγέλη Τζουβελέκα, Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, υπεύθυνο ΜΕΚΓ και μέλος της Ομάδας Έργου
  • Νίκο Παπαδάκη, Καθηγητή Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης, μέλος της ΜΕΚΓ και μέλος της Ομάδας Έργου
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 15:14