Ανακοίνωση της Μονάδας Σχολικής Ψυχολογίας: ενδιαφέρον απόκτησης Διδακτορικού διπλώματος σε Αμερικανικό Πανεπιστήμιο

Εκτύπωση E-mail

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (25.10.2023)

Ανακοινώνεται ότι η Μονάδα Σχολικής Ψυχολογίας (και ο επιστημονικά υπεύθυνος καθηγητής  κ, Αναστάσιος Ματσόπουλος) έχουν την δυνατότητα να προτείνουν 2-3 φοιτητές/τριες για διδακτορικές σπουδές στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στο State University of New York (in Albany) στον κλάδο της Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας. Το αμερικανικό αυτό τμήμα έχει εξαιρετική φήμη και αναγνώριση και φυσικά θέλει να εμπλουτιστεί από καλούς διεθνείς φοιτητές. Ο κ. Ματσόπουλος θα επιλέξει τους πιο προσοντούχους φοιτητές/τριες για να γράψει γράμμα υποστήριξης για ενδεχόμενη υποτροφία και συστατική επιστολή για να γίνει δεκτός ο φοιτητής/τρια στο τμήμα.

Αν ενδιαφέρεστε για διδακτορικές σπουδές που θα αρχίσουν το Σεπτέμβριο 2024 στην Νέα Υόρκη, ΗΠΑ με πιθανότητα υποτροφίας από το τμήμα, παρακαλώ στείλτε το βιογραφικό σας στο κ. Ματσόπουλο μέχρι τις 10.11. 2023. Μαζί με το βιογραφικό σας παρακαλείστε να γράψετε σε δύο σελίδες Α4, γιατί σας ενδιαφέρουν οι σπουδές στο γνωστικό αντικείμενο και ενδεχομένως πως θα τις αξιοποιήσετε. Θα ακολουθήσουν σύντομες δια μέσω zoom συνεντεύξεις για την τελική επιλογή των υποψηφίων. Υποψήφιοι με ισχυρό ενδιαφέρον στην έρευνα σε θέματα εκπαιδευτικής ψυχολογίας, θα έχουν προτεραιότητα καθώς είναι πιο κοντά στο προφίλ του τμήματος Educational Psychology του Πανεπιστημίου.

Το email του κ. Ματσόπουλου είναι Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 08:55