Νέα προκήρυξη EIT Health RIS Innovation Call 2023 για επιχειρήσεις, οργανισμούς και μονάδες υγείας | 12/10/2022

Print Email
(0 votes)

Το EIT Health ανακοίνωσε το RIS Innovation Call 2023, ένα πρόγραμμα που προσφέρει χρηματοδότηση, συμβουλευτικές υπηρεσίες, εκπαίδευση και εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης για επιχειρήσεις και οργανισμούς με σχέδια αρχικού σταδίου στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.
 
Σκοπός του προγράμματος είναι να ενισχύσει νεοσύστατες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και ακαδημαϊκούς, ερευνητικούς και ιατρικούς οργανισμούς, προκειμένου να αναπτύξουν προϊόντα και υπηρεσίες που μετασχηματίζουν τα συστήματα υγείας σε συγκεκριμένους τομείς ενδιαφέροντος. Συγκεκριμένα, οι λύσεις θα πρέπει να εντάσσονται σε μία από τις εξής βασικές θεματικές περιοχές που έχει επιλέξει το EIT Health:
 
- Ψυχική υγεία και υγεία εγκεφάλου (Brain and Mental Health)
- Μεταδοτικές ασθένειες (Infectious Diseases)
- Ενίσχυση της υγιούς διαβίωσης (Fostering Healthier Lives)
- Αξιοποίηση δεδομένων πραγματικού κόσμου (Harnessing Real-World Data)
 
Διαβάστε περισσότερα  εδώ. Για την υποβολή πρότασης από τη χώρα μας, θα χρειαστεί letter of support από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου, κόμβο του EIT Health στην Ελλάδα, υπογεγραμμένο από τον Συντονιστή του κόμβου.
 
Μπορείτε να παρακολουθήσετε το ενημερωτικό διαδικτυακό σεμινάριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου 2022, στις 12 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας. Εγγραφές για το σεμινάριο γίνονται εδώ.
 

Last modified on Monday, 05 September 2022 14:21