Μήνυμα ευθύνης και ζωής κατά του κορωνοϊού από τον Καθ. Χρ. Λιονή

Μήνυμα ευθύνης και ζωής κατά του κορωνοϊού από τον Καθ. Χρ. Λιονή

Print Email
Δείτε τα άρθρα του τοπικού τύπου σχετικά με τη συμμετοχή του Καθ. Χρήστου Λιονή* στο 2ο Trimore M.T. Rethymno Isoman, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στο Ρέθυμνου σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ρεθύμνου και της Trimore XTerra Greece – Isoman Hellas.
 
Ο Καθηγητής, σε μια συμβολική κίνηση, έτρεξε 5 ολόκληρα χιλιόμετρα φορώντας σε όλη τη διαδρομή τη μάσκα προστασίας όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ύψωσε τη γροθιά του σκορπίζοντας σύνθημα νίκης της επιστήμης και του ανθρώπου απέναντι στο φονικό ιό. 
 
 
Το μήνυμα της ευθύνης από τον Χρήστο Λιονή - Έτρεξε πέντε χιλιόμετρα φορώντας τη μάσκα του  (Πηγή: goodnet.gr / 28-09-2020)
 
Ρέθυμνο: «Γιατρέ, στο κρυμμένο πρόσωπό σου βλέπουμε όλους τους επιστήμονες που παλεύουν με τα θεριά!» (Πηγή: daynight.gr / 28-09-2020)
 
 

* Ο κος Χρήστος Λιονής, Καθηγητής Γενικής Ιατρικής και Πρωτοβάθµιας Φροντίδας Υγείας της Ιατρικής Σχολής, είναι Διευθυντής της συνεργαζόμενης με το ΚΕΜΕ-ΠΚ Μονάδας Αγωγής Υγείας της Κλινικής Κοινωνικής και Οικογενειακής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης. 

 
Last modified on Tuesday, 29 September 2020 10:32